Slik fungerer det

Ved å oppgradere ditt kredittkort med Hverdagspakken for 59 kr per måned får du tilgang til en rekke fordeler. Hver gang du trekker kortet i en fysisk butikk eller i en nettbutikk tjener du automatisk bonuspoeng. Alle kjøp i norske kroner gir deg 1 % bonus, mens alle kjøp i valuta (f.eks. når du handler på ferie i utlandet eller i en utenlandsk nettbutikk) gir deg 1,5 % bonus. Bonusen er begrenset oppad til maks 5000 kr/år (2500 kr i NOK og 2500 kr i valuta). Når som helst kan du velge å få bonusen utbetalt til ditt kredittkort – og den er du selvsagt fri til å bruke til akkurat det du vil.

 

Strømming og god-deal-garanti

 

Foruten bonus på varekjøp vil oppgraderingen også gi deg 20 % bonus på strømmetjenester (opptil 20 kr/mnd). Hvis du f.eks. betaler ditt Spotify eller HBO Nordic-abonnement med kredittkortet så vil du automatisk få 20 kr i bonus hver måned. Du får også en kjøps- og prisgarantiforsikring som f.eks. dekker tap som ikke er selvforskyldt eller skader på varekjøp over 1 000 kr, samt prisforskjellen mellom en vare du har kjøpt og en helt lik vare du finner rimeligere i en annen butikk. På den måten er du sikret mot å gjøre en dårlig deal!

 

Når du samler flypoeng kan det fort ta litt tid før du får nok poeng til å innfri drømmen om turen til New York på førsteklasse. Ofte havner du som regel i Bergen før den tid. Poengene du sparer med Eika Fordel får du utbetalt som ekte penger, og de kan selvsagt brukes til å betale flybilletter, oppgradere flysetet ditt, shoppe – eller hva enn du måtte ønske.

 

Oppgrader og spar litt hver gang du bruker kortet du også.