Slik fungerer det:
 1. Her ser du noen få av de sommerinspirerte emojiene vi har gjemt:
  🍦 ☀️ 🌴 👙 🧳 😎 🤿⛳️ 🚘 ✈️

 2. Disse finner du i våre sommerartikler med tips til en uforglemmelig og minnerik sommerferie. Samme emoji kan være gjemt flere steder.

 3. Les artiklene, finn så mange emojier du klarer og bli med i konkurransen. Det gjør du ved å sende en e-post til dittkort@eika.no med emojiene du har funnet innen 31.07.2021.

  Merk e-posten med “Sommerkonkurranse” og legg inn telefonnummeret ditt, slik at vi kan få tak i deg hvis du er en av de heldige fem.

  Er du en kreativ sjel, kan du prøve deg på en artig emoji-hilsen også. F. eks en enkel setning som denne her: 😎❤️🍦☀️(Jeg elsker is i sola).

  Psst! Du kan sende inntil tre e-poster hvis du skulle finne noen flere emojier underveis.

Årets premie - vi deler ut 5 verdikort til 5 heldige vinnere!

Hvert av kortene har en verdi på 1000 kr. Mer om verdikortene våre kan du lese her.

Vinnerne trekkes den 09.08.2021. Navn, bosted, alder og eventuell emoji-hilsen legges ut på våre nettsider. Vinnerne trekkes blant alle som har sendt inn emojier, uansett antall. Det betyr at du er med i trekningen uavhengig av hvor mange emojier du har funnet.

Vi tar direkte kontakt med de heldige vinnerne. Bli med på sommer moroa så får du nyttige tips om både forsikring, sparing og finansiering med på kjøpet. "Bank-ting" kan være artig tidsfordriv i sommervarmen!